Zoeken in deze blog

zondag 31 maart 2013

Kindness Matters ....

.... is een heerlijke set met vlinders, hier gecombineerd met Very Vintage, een wielstempel. Heel voorzichtig heb ik de stempel van het wiel genomen en op EZ-mount geplakt, zo is hij te gebruiken op een clearblock.
Oei, de tekst verschoof bij het stempelen en zo ontstond een embellie-moment. Nou ja... embellie...? Ja toch wel. De tekst opnieuw gestempeld op een stukje papier en over de diagonaal uitgeponst met een Scallop Square pons (geribbelde vierkant), waardoor de zijkantjes meteen mooi afgerond zijn. Netjes recht geknipt en voilá: hij lijkt op Word Window pons. 


En in dezelfde kleuren: voor vandaag waren we uitgenodigd door mijn moeder voor een heerlijke Paasbrunch. En natuurlijk neem je dan wat mee: een gezellig mandje met viooltjes (extra leuk omdat mijn naam in het Grieks Viooltje betekent), met een zelfgemaakt snel bloemenkaartje eraan. Ook de binnenkant is bestempeld met gezelligheid en Thank You. 


zaterdag 30 maart 2013

Pasen


Oh, wat een verrassing in de brievenbus: van Caro kreeg ik dit heel lieve doosje met eitjes. Tenminste, ik dénk dat er eitjes in zitten, als ik haar blog goed gelezen heb - ik durf het gewoon niet open te maken. Zó schattig is dit. En zó lief van Caro.
En dat terwijl je het al zo druk heb gehad afgelopen tijd. Heel heel hartelijk bedankt, Caro.
Voor jullie ook fijne paasdagen!

zaterdag 16 maart 2013

Fantastic Day

Deze kaart is geïnspireerd op een kaart die ik in een blad van Stampin' Up tegenkwam. 
Het taartrandje is een stans van Tim Holtz, uit gewoon wit karton gestanst en voorzien van een prikrand. De vlag  is gestempeld met een Color Box Molding Mat. De vlinders zijn uit een vel van Crafty Individuals, apart gestempeld en uitgeknipt. Achter de oranje vlinder zit nog een ponsje van Stampin' Up. Verder zien je in de achtergrond nog een afdruk van een stempel van Tim Holtz (2x diagonaal), met Versamark gestempeld en met clear embossingpoeder afgewerkt. De tekst op de kaart is van een nieuwe sheet van Creafine. 

zondag 3 maart 2013

Magnolia

Deze prachtige Magnolia-tak (Creafine) heb ik ingekleurd met Derwent kleurpotloden. Ook leuk om weer eens te doen. Met een Nestabilitiestans een mooie rand gegeven.
De foto krijg ik niet helemaal mooi recht maar de kaart is in het echt prima!