Zoeken in deze blog

dinsdag 24 september 2013

Kruidenpotjes

In een vorig bericht schreef ik over etiketten die ik voor mijn dochter maakte voor gebruik in haar keuken. En kijk eens hoe haar kruidenpotjes eruit zien nu? Geweldig toch?

Nu we toch bezig zijn over voorraadrekken, heb ik nog een nieuwtje: vanaf vandaag kan er in mijn webshop in een soort opruimgedeelte geshopt worden. Ga hiervoor naar de shop en klik hier voor "Clearance Rack". Zie je er iets bij staan wat je aldoor al zo graag wilde hebben en had je nog niet de gelegenheid, doe het dan snel, want op = op! en het gaat sneller dan de wind kan ik je wel zeggen.

Groetjes, Yolanda

maandag 23 september 2013

Nog even nazomeren

Terwijl wij met nazomer-vakantie zijn heb ik dit kaartje gemaakt. Hiervoor gebruik gemaakt van de ponsen Elegant Butterfly en Bitty Butterfly. Uit een strook Daffodil Delight heb ik twee vlinders geponst en dit opgeplakt op een strook Whisper White. De witte uit-stekende delen beplakt met Epic Day This and That Washitape. Met Daffodil Delight  vlinders gestempeld uit de set Papillon Potpourri en uitgeponst. Alleen het lijfje plakt op de kaart, heb dit versierd met lijm en Stampin Glitter Silver Glass.
De tekst (set: Perfectly Penned) is gestempeld met Smoky Slate inkt. Het geheel is geplakt op een Daffodil Delight dubbele kaart.

vrijdag 20 september 2013

Kruidenpotjesetiketten



Leuk woord voor op het Scrabble-bord...
Mijn dochter wilde graag op haar nieuwe kruidenpotjes etiketten hebben, door mij gemaakt. Nou, zo'n opdracht laat ik niet glippen. Via een soort van online-demonstratie op Skype hebben we de keuze gemaakt voor een stempel uit een hostess-set Sweetly Framed, en de pons Decorative Label. In samenwerking met etikettenvellen waarvoor zij een prachtig bestand had gemaakt. De printer werkte helaas niet zo mee. Op een proefvel normaal A4-papier kwamen ze prachtig uitgelijnd te staan, maar zodra een printervel werd gevraagd te printen kwam dat er niet goed uit: te hoog en niet naar beneden te krijgen. Verschillende trucjes toegepast, uiteindelijk 7 vellen verder genoegen genomen met het resultaat. De kaders eromheen gestempeld met behulp van de Stamp-a-ma-jig, hierbij Early Espresso gebruikt, een mooie donkerbruine kleur die het goed doet bij de zwarte tekst. Bruin komt vaak minder hard over.


Hier en daar stonden wat woordjes niet helemaal goed, daar heb ik nog wat anders op verzonnen: een piepklein swirl-stempeltje uit een retired set Kindness Matters kwam hier goed van pas.


Ze kan nu zelf aan de slag en ik hoop nog eens een plaatje te kunnen laten zien van het uiteindelijke resultaat.

zondag 8 september 2013

Blokjes

Op een acryl stempelblok kleurde ik met vier kleuren Stampin' Up!-markers (Pool Party, Island Indigo, Gumball Green en Bermuda Bay) een dambordpatroon. Omdat het vrij moeilijk is op een donkere ondergrond de kleuren goed te zien heb ik er een wit vel papier onder gelegd. Nadat alle 9 vakjes gekleurd waren het blok door een waternevel gehaald en het blok al achtergrondstempel afgedrukt op gewoon Whisper White papier. Na droging de hortensia uit de set (Best of Flowers) met Night of Navy gestempeld. De randen bewerkt met een distress tool (een soort wieltje met een mesje erin wat je langs de rand van het papier schraapt). Het kaartje op een stukje Island Indigo geplakt en het geheel voorzien van een label gemaakt van een stukje Pool Party, geponst met de Scallop Circle pons 1 1/4" en de tekst komt uit de set Express Yourself, een hostess set, en is gestempeld met Night of Navy, geponst met de Small Oval pons.