Zoeken in deze blog

dinsdag 19 april 2016

Retiring list 2015-2016

Retiring list 2015-2016


Zooo, na een heerlijk verblijf in Amerika ben ik weer thuis en gaat het leven weer verder. Mijn belevenissen ga ik op mijn blog zetten, zodat jullie kunnen meegenieten. Mijn werk overdag gaat natuurlijk ook door, dus ik moet even de tijd vinden om dat te doen. Maar dan krijg je wel wat “lekkers”. Misschien had je op Facebook al één en ander gelezen, dan heb je gemerkt hoe fijn deze tijd was.

Het belangrijkste nieuws voor nu is het volgende:
Het is helaas weer zover, de catalogus 2015-2016 wordt binnenkort afgesloten en natuurlijk komt er weer een schitterende nieuwe catalogus 2016-2017 aan. Hiervoor echter nog even geduld..........

Wel is al bekend wát er gaat verdwijnen uit de catalogus van 2015-2016, de bekende retiring list. Dus wil je hiervan nog wat bestellen dan moet je heel erg snel zijn want OP = OP.


Klik op bovenstaande foto/afbeelding en je krijgt de stempels en andere artikelen te zien die verdwijnen en dus niet meer terug komen in de nieuwe catalogus. Er wordt steeds een update bijgehouden in de webwinkel. 

                                  
                       Alle overige artikelen                                                   Stempelsets



Bestellen? Kan via mijn webwinkel (let op betaling alleen via creditcard) en natuurlijk via de mail attelyootje@gmail.com. Geef duidelijk aan wat je wil bestellen. Artikelnummer, omschrijving en de prijs die erbij staat. Geef svp je voorkeur voor stempelset door, evt een alternatief. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord