Zoeken in deze blog

woensdag 27 juli 2016

Augustus nieuws

Er komt een nieuwe maand aan met twee compleet nieuwe stempelsets.

De eerste set die ik jullie wil laten zien is de "Thoughtful Branches". Samen met een stansenset als bundel te koop vanaf 2 - 31 augustus. Het is een prachtige set, en daarbij uniek: alléén in de maand augustus verkrijgbaar.
Eventueel kun je je verdiende bonuskortingcode(s) uit juli hiervoor gebruiken.
Je hebt nog een paar dagen de mogelijkheid om een bestelling in juli te doen :-) Vraag mij gerust naar de actie "Bonusdays", deze loopt nog tot 31 augustus. Verdien in juli en profiteer in augustus.




* * * * *

En dan: een stempelset genaamd "I Stamped This": voorzie al je werk van al deze leuke teksten, vooral wanneer je je kaarten e.d. wilt verkopen is dit volgens de Angel Policies toegestaan. In twee maten staat de naam Stampin' Up! vermeld, je kunt zo afwisselen of juist op maat gebruiken.
De set is verkrijgbaar van 2 augustus tot 31 mei, dus gedurende langere periode.


 Kijk eens, hoe leuk de voorbeelden zijn:



* * * * *

Wil je ...
... meer weten over producten van Stampin' Up!
... een bestelling doorgeven
... een party boeken
... een workshop volgen
... of heb je vragen daarover
... een keer met Koffie en Kaart meedoen
... deel uitmaken van mijn team (ben altijd op zoek naar enthousiastelingen)
... mail dan naar attelyootje@gmail.com of bel mij: 06-53244291 (werkdagen na 18.00 uur aub)

maandag 18 juli 2016

Moroccan nights workshop

Laatste week voor mijn vakantie heb ik een workshop gegeven met als onderwerp Marokkaanse Nachten - geïnspireerd op de set Moroccan Nights van Stampin' Up! Deze set is zo mooi! We kregen hem als zaalgeschenk tijdens OnStage in Salt Lake City.



De eerste kaart is een basis van Emerald Envy - het mooi groene cardstock wat onderdeel is van de nieuwe kleurenserie InColors 2016-2018.
Daarop een mat van Delightful Dijon, ook een kleur uit de InColors, maar nu van serie 2015-2017. Zo mooi hoe de nieuwe kleuren daar ook bij passen!
Eerst is er gestempeld op het cardstock in dezelfde kleur inkt als het cardstock.
Het DSP van de serie Moroccan Nights leent zich ook om figuren uit te knippen. Dat is hier gedaan. Zo kun je al meteen een sfeertje maken.
De lantaarntjes uit de stempset zijn met Versamark gestempeld, daarna bestrooid met Copper Embossingpoeder (ook nieuw!) en ge-heatset met de Heat Tool.

Van de volgende kaart is de basis Night of Navy, geweldig mooi diepblauw!
Ook hier weer een deel van het DSP gebruikt, mooi papier is het. Het paneeltje met lantaarntjes is gemat op een stukje Cajun Craze.
De lantaarntjes zijn eerst in de kleuren Delightful Dijon en Emerald Envy gestempeld, daarna slechts deels met wat Versamarkt en daarna geëmbost met Copper embossing poeder.
(volgens keer toch maar niet zo eigenwijs doen en de Stamp-a-majic gebruiken... al heeft het wel wat dat het een beetje scheef is toch? :-) Het groene lantaarntje wilde ik alleen tot en met de knop stempelen, dat ging mis en ik stempelde toch de lijn mee waaraan het lampje hangt. Nu leek het ook nog of het niet op een ondergrond staat en dus maar opgelost door de lijn met een andere ophanglijn te bestempelen. Is dit een happy accident?
Ik had ergens een grapje met het kaarsvlammetje gezien en heb dat ook toegepast, door de kaarsvlam uit de set Build a Birthday te gebruiken. Dit is natuurlijk ook in te tekenen met een beetje inkt of Marker.




De derde kaart, een luikjeskaart, werd met een geheel andere techniek gemaakt: de babywipe techniek. Ik ben er gek op om die te gebruiken, het geeft zulke leuke resultaten!
Door het vlekkerige beeld van het doekje (zelfgemaakt stempelkussen) lopen de kleuren prachtig in elkaar over, wat weer een heel fraai beeld geeft na stempelen.







Ik heb bewust in de binnenzijde geen tekst gestempeld, kan altijd nog, afhankelijk van het moment.


Het grote paneel is alleen aan de linkerzijde geplakt waardoor de kaart kan openen en sluiten.

Hoop dat jullie het weer leuk vonden om te zien wat er gemaakt is. Je ziet hier dat je met één set al veel kanten op kunt. Een heerlijke set!
Wil je ook een workshop volgen, meld je dan aan via attelyootje@gmail.com

Hieronder de artikelen die ik gebruikte:
Product List
Versamark Pad
[102283]
€ 10,50
Embossing Buddy
[103083]
€ 7,50
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00
Stampin' Scrub
[126200]
€ 21,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 5,50



zaterdag 16 juli 2016

Vlaggenlijn voor Bram


Hallo, leuk dat je weer langskomt.

Gisteren vertelde ik over de vlaggenlijn die ik van Marjolein mocht maken om de geboorte van hun zoon Bram te laten zien aan de hele wereld!
En ik beloofde de uitleg vandaag aan jullie te tonen.

Als trouwe lezers herkennen jullie vast de feestslinger: naar het model van de Babyshower wilde mijn dochter Marjolein ook een dergelijke slinger, in dezelfde uitvoering en kleuren, om voor het raam van hun huis te hangen. Dat deed ik natuurlijk maar al te graag.
Wat een schitterend moment heeft mijn "baas" Stampin' Up! uitgekozen om de mooie letters in zowel stempels als stansen uit te brengen, het is perfect getimed! Dankjewel Stampin' Up! !

Elke letter heeft een half A4 cardstock als ondergrond, aan de onderzijde geknipt in een soort staart. Bovenaan een strookje wat bestempeld is, al dan niet met een herhaald patroon, maar in vier verschillende kleuren. Daarvoor heb ik verschillende stempelsets gebruikt (wat heb ik niet?), woordjes (Hello - Lovely - Baby - Boy, deze zie je boven de letters van Bram) in drie kleuren stempelinkt.
Sommige strookjes hebben stipjes, andere weer sterretjes of sokjes, of streepjes, of... De strookjes hebben een matje gekregen, voor de woordjes gebruikte ik een dubbele mat.

De letters zijn op een stukje Whisper White papier gestempeld en dat met een cirkelstans (retired) uitgestanst. Onder deze lettercirkel zit een stukje Designer Series Paper (Crumb Cake) uitgestanst met een cirkelstans met ribbelrand (eigen bezit). Die komt nog uit de oude doos (geen SU) maar fantastisch om nu te gebruiken. De letters zijn op een apart stukje papier gestempeld en uitgestanst met de Big Shot, het stansen gaat supergemakkelijk met behulp van de Magnetic Plate. Daarna met stukjes Dimensionals verhoogd opgeplakt. Hierbij maak ik heel graag gebruik van een pincet, een nog ooit uit de Gezondheidszorg overgehouden tic.

Aan de achterzijde heb ik dubbelgevouwen labels geplakt die zijn geponst met de Washi Label pons (helaas retired!), in dezelfde kleur als het vlaggetje, om de vlaggenlijn makkelijker te kunnen bevestigen aan het draad.

Om de vlaggen verder te versieren stempelde ik voornamelijk met de babysets Something for Baby, Baby's First en Made with Love. Alle gebruikte materialen staan hieronder in de materialenlijst vermeld. 

Het was SUperleuk om te maken. Alles lag hier natuurlijk overhoop, dan werk ik het lekkerste. Kan niets meer vinden, maar dat drukt de pret niet bij mij. Overal ligt dan weer inspiratie zeg ik dan maar. Soms moet er gewoon geruimd worden om te kunnen eten aan tafel. En dan begin je toch ook wel weer gewoon lekker hoor. 
De lijn hangt nu mooi voor het raam, iedereen mag het weten dat Bram geboren is!

Ik zou het leuk vinden als jullie je felicitaties hieronder in een reactie willen schrijven. Graag breng ik ze over naar Marjolein en Dennis, de gelukkige ouders van Bram.


Wil je een of meer van deze producten bestellen dan brengt een klik op het plaatje hieronder je direct naar mijn webshop. Je kunt daarin ook verder neuzen naar andere artikelen die je misschien nodig hebt. Afrekenen gaat met een creditcard, maar je kunt ook je bestelling mailen naar attelyootje@gmail.com.
(Ik wil je herinneren aan de aanbieding van deze maand - "Bonusdays" - zie een eerdere post deze week hierover)

Product List
Big Shot
[143263]
€ 120,00
Stampin' Scrub
[126200]
€ 21,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 5,50