Stampin' Up!® catalogus

Over de catalogus:

  • Ieder jaar komt er in juli bij Stampin' Up!® een nieuwe catalogus uit vol met mooie nieuwe producten.
  • Twee keer per jaar heeft Stampin' Up!® voor u een extra bijlage met producten die afgestemd zijn op het seizoen. Dit zijn de herfst/winter catalogus en de lente/zomer catalogus.
  • En één keer per jaar is er nog een extra bijlage met GRATIS te verdienen producten, namelijk de SALE-A-Bration folder (SAB). Deze komt altijd met de lente/zomer catalogus.

In de huidige catalogus staat voorin een overzichtje met thema's.
Deze thema's hebben een eigen kleurtje dat correspondeert met gekleurde tabjes aan de bovenzijden van de bladzijden.

Nieuw in deze catalogus is, dat er bij de voorbeelden wordt uitgelicht welke producten je nodig hebt om het desbetreffende voorbeeld na te maken.
Dit gebeurt in een kader naast het voorbeeld met de tekst YOU CAN CREATE IT.

Sommige stempelsets corresponderen met een set framelits (snijmallen) of een pons. In dat geval kan het zijn dat er een bundel van deze producten is samengesteld door Stampin' Up!®
Wanneer er een bundel van een bepaald product is, wordt dit ook uitgelicht door een kader met daarin de informatie van de bundel. Dit kunt u altijd in de buurt van het desbetreffende product vinden. Let goed op of een product een bundel heeft, want dat scheelt u 15% korting!

Wanneer een stempel met een bepaalde pons of snijmal correspondeert dan is de ondergrond van deze stempel in de catalogus grijs. U vindt dan onder de prijsinformatie ook de informatie met welke pons of snijmal deze stempel te combineren is en op welke bladzijde u deze terug kunt vinden.

Jaarlijkse catalogus
Stampin' Up!® heeft een mooie en bovendien handig ingedeelde catalogus voor u samengesteld, zodat u een overzicht heeft van alle mooie verkrijgbare Stampin' Up!® producten.

Bovendien staat de catalogus vol met prachtige voorbeelden en zodoende is het een ware inspiratiebron.


Klik op foto voor de catalogus 2016 - 2017

U kunt de catalogus online inzien door op de bovenstaande afbeelding te klikken, maar wilt u thuis lekker op de bank kunnen bladeren in dit naslagwerk van meer dan 200 pagina's, dan kunt u bij mij een exemplaar bestellen.
De catalogus is Engelstalig. De prijzen zijn zowel in euro's als in Engelse ponden vermeldt.

Seizoen catalogus
De spring-summer catalogus geldig van 4 januari 2017 t/m 31 mei 2017
klik snel op afbeelding om catalogus te bekijken

SALE-A-Bration folder
 Sale - A - Bration 2017
Sale - A - Bration is geldig van 4 januari 2017 t/m 31 maart 2017
klik snel op afbeelding om folder te bekijken


Mocht u een party bij u thuis willen organiseren, zodat u in aanmerking kunt komen voor hostess euro's en leuke kortingen, dan kan dat ook!
Iedere hostess (gastvrouw) krijgt van mij een catalogus cadeau!

Bent u geïnteresseerd in de Stampin' Up!® catalogi of wilt u bij u thuis een party organiseren?

Neem dan contact met mij op: attelyootje@gmail.com


..................................................   Startpagina   ..........................................................

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen