Zoeken in deze blog

zaterdag 4 juni 2016

Creatieve Harten Bloghop "Spiksplinternieuw"“Wat leuk dat je langskomt voor weer een nieuwe bloghop van de Creatieve Harten!
Eindelijk is de nieuwe catalogus online en kun je hieruit bestellen. Ditmaal staat onze bloghop dan ook in het thema van al die nieuwe, “Spiksplinternieuwe” materialen, want de nieuwe catalogus is echt geweldig!
Je zult heerlijk kunnen hoppen langs al die prachtige projecten die iedereen heeft gemaakt met producten uit die “Spiksplinternieuwe” catalogus.
Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke, geweldige producten van Stampin’ Up! die er zijn uitgekomen.

Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!

Je komt bij mij via Daniëlle. Wat een schitterende creatie heeft zij er weer van gemaakt!Toen ik de nieuwe kleuren zag was ik gelijk enthousiast. Noem het maar Liefde-op-het-eerste-gezicht.
In combinatie met de stempelset "Painter's Palette" is het erg leuk om te spelen en achtergrondjes te maken bij teksten. Ook de velletjes uit het papierblokje kun je leuk bestempelen. Het kaartje is direct gecased vanuit de catalogus, maar ik vond het bedrukte papier wat bleekjes en stempelde er groen op.
Bij de tekst vond ik de Lieveheersbeestjes wel leuk passen, zij maken deel uit van een erg leuke gastvrouwset "Love You Lots". Lopen ze niet gezellig samen op het grasje? 
De stans-set "Mini Treat Bag" is ideaal om een hoesje voor een kadokaart te maken en het model uit de catalogus na te maken, met een kleine twist van mijzelf. Ook hiervoor gebruikte ik weer papier uit het blokje. Voor de kaart een stukje Whisper White op maat gesneden en voorzien van een trek-label: dit is het hoedje van de eikelpons (Acorn Builder punch) :-) . Een tape-je langs de randen en klaar is Klara. 


Nog een keer een velletje uit het blokje getrokken: deze keer voor een ieniemini kadoosje, het is naar een voorbeeld van Sam Donald, een lieve en zeer creatieve collega uit Engeland. Versierd met een stukje van het nieuwe Emerald Envy lint/ribbon. De zon achter de tekst is een bloem uit de grote bloempons ("Blossom Bunch Punch") die 3 bloemen in één keer ponst, maar je kunt natuurlijk ook een deel van de pons gebruiken, met een reep papier. 
De nieuwe catalogus staat weer boordevol prachtige voorbeelden. Laat je hierdoor inspireren. Het brengt je vanzelf op weg naar een eigen nieuwe creatie. 


Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig door, door op de volgende knop te klikken.
SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!

Het volgende blog is van Eveline van Heijst, zij komt weer SUper verrassend tevoorschijn!En wil je de artikelen shoppen die ik gebruikte:
Product List
1" Circle Punch
[119868]
€ 16,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00
Stampin' Scrub
[126200]
€ 21,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 5,50

9 opmerkingen:

 1. Dat ziet er gezellig uit Yolanda, wat een leuke set.
  Ik zie dat de linkjes naar producten nu ook zijn gelukt, wat fijn voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad zijn de nieuwe kleuren SUper! Erg mooi weer wat je hebt gemaakt Yolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En trouwens heel hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuke projectjes !! Ik vind dit papier ook geweldig !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuke projectjes !! Ik vind dit papier ook geweldig !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk wat je gemaakt hebt met dit DSP.
  ik zou bijna overstag gaan...... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen